31 Ocak 2012 Salı

DAHA ZAYIF! DAHA DA Zayıf! DAHA da zayıf. daha da zayıff...

Hiç birimiz 1 kilo fazlamız olmasını istemeyiz, hem sağlıklı hissettirmiyor, hem de görüntümüzden rahatsız oluyoruz. Aynı şekilde istediğimiz kilonun altına düşmek de sağlıksız, hatta hastalıklı bir görüntü diye düşünülür-dü. Evet, sanırım "düşünülürdü" demek doğru olacak, çünkü bu aralar medya, zayıflığı gündemde tuttuğu ve pazarladığı için artık istediğiniz kadar zayıf ve hastalıklı görünebilirsiniz.

Brad Pitt - Angelina Jolie çiftinin eski - sevdiğimiz hali

Angelina'nın erimekte olan kolları ve yüzü...
Veya Angelina'nın hortlağa dönüştüğü hali


Angelina'nın hasta olduğundan şüphelendiğimiz hali





 Yukarıda Kate Bosworth'un eski ve yeni halleri var. Beyaz elbiseli hali eski hali, siyah bikinili ise yeni hali. En azından iyiye giden bir şeyler var. Ama bir de aşağıya bakalım:


Yukarıdaki fotoğraflarda Keira Knightley'nin zayıfladıktan sonraki (sol ve orta) ve önceki (sağdaki) halleri var. Uğraşınca hayatta her şeyin olduğunun bir göstergesi adeta...

Mischa Barton eski
Mischa Barton yeni


Nicole Richie eski ve yeni

                                  
Renee Zellweger eski
Renee Zellweger yeni


Tara Reid yeni
Tara Reid eski








Tori Spelling-eski
Tori Spelling - yeni



Zayıflığın önümüze altın tepside sunulduğu dünyada, bu kadar göz önündeki insanlar bile resimlerde gördüğünüz hale geldikleri için mutlular... Amaç ne? 1 kiloya ulaşmak mı? Nereye kadar? Sağlıklı olmak adına hemen hemen hiç bir şey tüketmiyorlar belki. Ayrıca damak tadlarının da kalmadığını sanıyorum. Oysa yemek yemek, gurme tadlar keşfetmek hayatta yapılabilecek en zevkli şeylerden biri. Evet sağlığımıza dikkat edelim, evet spor yapalım, evet fazla kilo almayalım. Ama zayıf kalmaya çalışmak, hayatın amacını ve yaşam şeklini bu fikre adamak, boşa harcanan bir hayattan başka bir şey değil...

3 yorum:

kadriye dedi ki...

Aman Allahım. Güzel olduklarını mı düşünüyorlar.Korkunç görünüyorlar bence.Ya benim güzellik anlayışım yanlış ya da onların.Hem çirki hem sağlıksız bir görüntü.

kisakahvemolas dedi ki...

Kesinlikle öyle, bitsin artık şu saçma zayıflık modası...

Adsız dedi ki...

Keira knightley'nin ortadaki zayıf hali olan fotosu gerçek değildir.Google da yazın çıkıyor aynısının normal hali.